Heb je ooit wel eens gedacht aan toneelspelen? Dan is dit je kans! Na onze succesvolle workshop in juni 2016 organiseert UD op 24 juni 2017 opnieuw een workshop-toneel-in-een-dag. De workshop wordt gegeven door Guido Jonckers die al ruim veertig jaar professioneel acteur, regisseur en theaterdocent is.

De workshop wordt gegeven van 11.00 uur tot 17.30 uur in Pand Paulus, Korte Haven 125, 3111 BH Schiedam. Voor de kosten hoef je het niet te laten: € 25 voor workshop, broodjeslunch en drankjes.

Deze dag staat helemaal in het teken van toneelspelen. We gaan op zoek naar de basis van toneelspelen en het zichtbaar maken van emotionele processen, die opgeroepen worden door middel van oefeningen, spelsituaties en  korte scenes. Je zult ontdekken waar je de middelen vandaan moet halen om een rol te spelen. En er is alle aandacht voor het speelplezier. Na afloop weet je zeker of toneelspelen wat voor je is en speel je misschien wel mee in een eerstvolgende toneelproductie van UD in Schiedam. De dag is zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt. Juist die combinatie is uitdagend. We zijn speciaal op zoek naar jongeren van 18 tot 30 jaar. Heb je interesse? Stuur snel een mailtje naar liesbeth@waals.org of bel Liesbeth op 076-5422270.