UD werft nieuwe leden in Schiedam. De wervingscampagne duurt tot en met augustus 2021. Schiedammers kunnen voor een tientje per jaar lid worden en krijgen als welkomstgeschenk een gratis entreebewijs ter waarde van € 15 voor de voorstelling ’n Gelaarsde Kat, op zaterdagavond 6 of zondagmiddag 7 november in het Wennekerpand.

Als oudste toneelvereniging van Schiedam is UD sinds jaar en dag aan de stad verbonden. Ze is in 1911 opgericht in Schiedam, speelde decennia lang voor goede doelen in Schiedam, repeteert nog steeds in het Stedelijk Gymnasium en voert haar belangrijkste voorstellingen altijd in Schiedam op. Maar het aantal leden dat daadwerkelijk in Schiedam woont, is de laatste jaren geslonken. UD wil de balans herstellen via dit aantrekkelijke aanbod speciaal voor Schiedammers.
De bedoeling van het tientjeslidmaatschap is om ook de drempel voor het lidmaatschap van een toneelvereniging te verlagen, zo legt UD-bestuurslid Robert Nolet, belast met deze campagne, uit: “Voor een tientje per jaar krijg je alle gelegenheid om met UD en het toneelspelen kennis te maken. Blijft het daarbij? Prima! Maar natuurlijk hopen wij dat de tientjesleden ook eens komen kijken bij repetities en dan de smaak van het toneelspelen te pakken krijgen.” Tientjesleden krijgen:

  • Een gratis entreebewijs voor de voorstelling van 6 of 7 november 2021 en een drankje tijdens de voorstelling.
  • Een abonnement op de nieuwsbrief van UD (minimaal 4x per jaar).
  • Altijd voorrang bij het boeken van tickets.
  • Deelname aan de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van UD.
  • Meekijken bij een of meer repetities en desgewenst meedoen met een auditie voor een nieuwe voorstelling.

Wil je als Schiedammer van dit aantrekkelijke aanbod gebruik maken? Stuur een mailtje naar utile-dulci@outlook.com
met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.