Ons doel is om in het voorjaar van 2024 samen met de Historische Vereniging Schiedam een theaterwandeling op touw te zetten. De bedoeling is dat het publiek tijdens een stadswandeling langs enkele door ons te produceren scènes gaat lopen.

Wellicht voel jij er wat voor om hieraan mee te doen? Dan is dit voor jou een mogelijkheid om in de komende periode te gaan spelen.  

Om de smaak te pakken te krijgen, de toneelkriebels te prikkelen en een goed beeld te krijgen welk ‘vlees we in de kuip hebben’ voor deze productie willen wij over enige tijd in samenwerking met onze regisseur Stephan W. Zeedijk in de toneelzaal van het Stedelijk Gymnasium (Valeriusstraat 31 in Schiedam) een Open speelmiddag organiseren. Dat zal begin 2024 zijn. Heb je belangstelling, stuur dan even een reply mailtje naar utile-dulci@outlook.com of (ben je UD-lid) meld je aan in de UD-app. Wij sturen je dan te zijner tijd een uitnodiging om naar de Open speelmiddag te komen.

Deelname aan onze Open speelmiddagen is altijd gratis. Wij zorgen voor koffie en thee met wat lekkers erbij. Wij gaan er van uit dat je zelf je lunch meeneemt of al hebt geluncht.